Sunday, 11 March 2012

Aku pon sayang kau,little sys !


Hayy-II.Haa ni update coz nak cerita pasal Budaa kecik comel nihh.Ayoo,diaa comell gilaa.Ha ni name dia SITI NUR WARDINA BT MOHD ZAHRIM.Nak link fb dia?Cari sendiri.Haha.Haa,amekkaw dekk.Dengan nama bapak kau aku masukkan.Kau buat gitu pasal aku kat Blog kau kan,haa!Ini makannye.Amik balik.Dah terbalas.*tutup mata*
Haha.Comel kan budaa nih?Err~geram gua tengokk dohh!Dia nak jadi adik angkat aku?Haha!Tak percaye lah sayangss.Haha.Kalau kau diri sebelah aku kan dek,gerenti orang kata kau akak aku.Haha.*malu bhaii*Walaupon umur diaa Tetttttt,tapi tinggi bhai.Hahaha.Kau memangg gilee ah dek,sekepale dengan aku.Penat aku melayan kau,tahu takk?Kau dah diamik orang lain tak,dekk?Gerenti dahh.Hensem tak?Kau sorangg jeh lahh tawuu.Hahaha!

Kalau boleh nama laki kau nak je same dengan ex aku ann,sygg?Hahaha.Shhhhuuutt!Diaamm dohh,jangan sampai orang tahuu.Ingat dekk,kau fokuskan study dulu pape hal.Kang jadi mcm aku,tak kemana kau nanti.Hahaha!ILOVEYOULIKEALOVESONGG,sayangg <3. #kalau boleh ayat aku lagi kelakar.Kau baca post ni,mesti kau tergelak an?Ahh,kesah pulak aku?Haha.Kau gelakkan aku dekk,aku cubit-II pipi kau.Haha.Sayangg awwokk lah,Wardinaa.Dahh-II,Tu je.

Kbye,

2 comments: