Wednesday, 16 May 2012

PBS

Heyyy Heyyy. Lama kan tak update blog yang dah banyak habuk ni? Untung ah sampai dah berhabuk baru nak update. Ahaiiii, nampak tak Title entry kita tu? Nampak kan, nampak kan?

Kay kite nak cerita. Sumpah kita benci ada PBS. First first cikgu kata batch kita tak ada PMR, wah.. Dalam hati suke tu.. Then, lepas cikgu kata ada PBS. Ingatkan PBS tu senang sangat, lepas cikgu dah terangkan semua.. baru tahu mcm mne PBS tu. Erghhh.. Susah gile nak mati. Bangkai betul :(

Kite tak suke PBS. Kita nak ada PMR. Susah gilee PBS nih. WTH! Tiap tiap hari kena ngadap buku tuhh. Tiap tiap hari ada Test. Nak kemana lah seyy. Dengan perangai aku mcm gini.. Errrr --'
Aku tak nak PBS. Aku nak PMR.. Aku benci lah PBS. Kertas berlambak kena buat dalam 1 hari. 

Cikgu kata, if kite tak lepas Band 1, kena ulang sampai lepas. Cikgu, boleh tak jumpa Menteri Pelajaran suruh die tukar balik? Kesian pelajar pelajar batch kita cikgu. Please cikgu. And tolong lah tolak ansur siket eyh... Lepas kan lah sampai band 4 pon okay. Haha. Tapi yang specialnye, if dah ada PBS ni, kite dah takde exam. Ape ape exam kite dah takde. Tu pun ikot Pengetua sekolah masing masing. Macam Convent, Pengetuanya baik siket. Hehe. Baik banyak lah :D Die tak ade kan exam. Ngeeeee ;) Iloveyou teacher <3 

Okay lah. Dah ponat tangan ni haaaa.. Ade masa kite update lagi. ByeBye :D

No comments:

Post a Comment