Friday, 29 June 2012

Finally,

HyeHyee. Heeeee :D Okayy, tengok topic atas tuu? Hihi. Excited ni nak share. Haha. Btw, lama jugak kan tak update blog yang agak buruk nih? Heeee. Okayokayy, tahu tahu.




K, nak cerita pasal topic tuh. FINALLY, Eryn boleh lupakan DH :D Yeahh, Eryn usaha mcm nak mati supaya boleh lupakan dia. Ingatkan tak boleh tapi sebenarnye bolehh :D K, rasa bersyukur gilaa. Alhamdulillah :) Now, DH dah takde pape hubungan lagi dengan Eryn melainkan hanya seorg Kawan :D And Eryn sayang die pun sebagai seorang kawan jeee. Haha. rasa happy semacam je sekarangg. Heeee :D Takdelah nak sedih sedih mcm dlu lagi :P Best k best. SINGLE IS AWESOME (Y). Hahaha. 3 kali dah DH buat perkara yg sama, so kali ni kalau die mintak diberi peluangg, Eryn takkan layan maybee. Jodoh ditangan Allah. So, kite hanya mampu merancang, Dia yg menentukann :) Lepasni, kalau nak couple, Eryn akan lebih berhati-hati memilih pasangan. Heeeeee :D

Okay ah, dah takde idea dah nak type :P Kay, daaadaaaaaa. Luvchiuuuuuuuu guys :D

Saturday, 2 June 2012

IMY Bekas Pakwe :')

Hai hai. Okay sekarang baru nak update blog. Haihhh :\ Lama sangat tak update, takde cerita lah. Haha. Sekarangg, hmm. Ade cerita tapi ceritanya ni lah, menyedihkan :') 

Okay kite balik pada Topic atas tu kay. Ape tu? IMY Bekas Pakwe? Ape tu ape tu? Haihhh :\ Ye, saya rindu awak Bekas Pakwe. Saya rindu awak sangat. Nak tahu tak, nak tak? Untuk pengetahuan Bekas Pakwe iaitu awak, saya terlalu sayang awak. Fone ni sunyi gilaaa lah tau lepas saya break dengan awak. Kekadang dari pagi sampai petang langsung takde bunyi. If ade terbunyi fone saya, saya akan cepat cepat tengok, ingatkan awak tapi Maxis. *baling fone* 

Gambar awak? Phewww, jangan dipersoalkan lah awak. Gambar awak semua penuh dekat dalam kotak memori saya, penuh dekat dalam hati saya. Tiap malam gambar awak mesti ada dekat tangan saya, then pagi ibu saya tegur.. Saya malu.. Tapi takpe. Saya buat semua ni untuk awakk. Awak tahu semua tu? Takde kan, so duduk diam diam kay. 

Haritu kite hanggg kan? Ohmaigod. Saya rasa lega sangat dapat tengok muka awak. Dapat tengok awak happy, dapat tengok awak senyum :') Tapi saya? Saya ketawe sana sini tapi awak tak tahu mcm mne hati saya. Saya bagi awak barang yang saya dah janjikan tu, tapi awak takde cakap Terima Kasih. Ouh, takpe. Saya tak kesah semua tu asalkan awak hargai barang tuu. Saya pergi cari kotak untuk awak, pergi cari beg untuk awak, tergesa gesa saya lari untuk complete kan barang tuh.. Tapi, lepas 2 hari, awak text saya awak cakap Thanks untuk barang tu. Walaupun lambat, tapi takpe :) Saya tak kisah sebab awak dah dapat barangg tu. 

Sikap awak? Perangai awak? Heeeeee, jangan cakap lah kan. Kekadang memang sikap and perangai awak menguji kesabaran saya tapi saya tetap akan sabar and sayang awak. Time couple, perangai awak memang sakitkan hati saya. Kan kan? Tapi sebab SAYANG punya pasal, saya sabar. Awak sebenarnya romantik sangat, awak baik, awak caring, sbab ade satu masa tu, awak terlalu bagi perhatian dekat saya and saya mcm tak percaya tu awak. Saya terlalu happy masetu. 

Masa kita couple kan, saya selalu topup RM5. Tapi dalam masa satu hari je dah habis. Sebab selalu call awak. Lama kan? Awak selalu tacing lah, heee. Saya rindu mcm tu. Sekaranggg saya topup RM3 je pun, susah sangat nak habis. Seminngu pun tak habis taw. Hewhew :D Entry ni sebenarnye untuk awak. Saya memang harap awak baca tau. Saya sayang awak. 

Okay sampai sini je entry untuk Bekas Pakwe. Bye :* 
IMY DH

Wednesday, 16 May 2012

PBS

Heyyy Heyyy. Lama kan tak update blog yang dah banyak habuk ni? Untung ah sampai dah berhabuk baru nak update. Ahaiiii, nampak tak Title entry kita tu? Nampak kan, nampak kan?

Kay kite nak cerita. Sumpah kita benci ada PBS. First first cikgu kata batch kita tak ada PMR, wah.. Dalam hati suke tu.. Then, lepas cikgu kata ada PBS. Ingatkan PBS tu senang sangat, lepas cikgu dah terangkan semua.. baru tahu mcm mne PBS tu. Erghhh.. Susah gile nak mati. Bangkai betul :(

Kite tak suke PBS. Kita nak ada PMR. Susah gilee PBS nih. WTH! Tiap tiap hari kena ngadap buku tuhh. Tiap tiap hari ada Test. Nak kemana lah seyy. Dengan perangai aku mcm gini.. Errrr --'
Aku tak nak PBS. Aku nak PMR.. Aku benci lah PBS. Kertas berlambak kena buat dalam 1 hari. 

Cikgu kata, if kite tak lepas Band 1, kena ulang sampai lepas. Cikgu, boleh tak jumpa Menteri Pelajaran suruh die tukar balik? Kesian pelajar pelajar batch kita cikgu. Please cikgu. And tolong lah tolak ansur siket eyh... Lepas kan lah sampai band 4 pon okay. Haha. Tapi yang specialnye, if dah ada PBS ni, kite dah takde exam. Ape ape exam kite dah takde. Tu pun ikot Pengetua sekolah masing masing. Macam Convent, Pengetuanya baik siket. Hehe. Baik banyak lah :D Die tak ade kan exam. Ngeeeee ;) Iloveyou teacher <3 

Okay lah. Dah ponat tangan ni haaaa.. Ade masa kite update lagi. ByeBye :D

Sunday, 11 March 2012

Aku pon sayang kau,little sys !


Hayy-II.Haa ni update coz nak cerita pasal Budaa kecik comel nihh.Ayoo,diaa comell gilaa.Ha ni name dia SITI NUR WARDINA BT MOHD ZAHRIM.Nak link fb dia?Cari sendiri.Haha.Haa,amekkaw dekk.Dengan nama bapak kau aku masukkan.Kau buat gitu pasal aku kat Blog kau kan,haa!Ini makannye.Amik balik.Dah terbalas.*tutup mata*
Haha.Comel kan budaa nih?Err~geram gua tengokk dohh!Dia nak jadi adik angkat aku?Haha!Tak percaye lah sayangss.Haha.Kalau kau diri sebelah aku kan dek,gerenti orang kata kau akak aku.Haha.*malu bhaii*Walaupon umur diaa Tetttttt,tapi tinggi bhai.Hahaha.Kau memangg gilee ah dek,sekepale dengan aku.Penat aku melayan kau,tahu takk?Kau dah diamik orang lain tak,dekk?Gerenti dahh.Hensem tak?Kau sorangg jeh lahh tawuu.Hahaha!

Kalau boleh nama laki kau nak je same dengan ex aku ann,sygg?Hahaha.Shhhhuuutt!Diaamm dohh,jangan sampai orang tahuu.Ingat dekk,kau fokuskan study dulu pape hal.Kang jadi mcm aku,tak kemana kau nanti.Hahaha!ILOVEYOULIKEALOVESONGG,sayangg <3. #kalau boleh ayat aku lagi kelakar.Kau baca post ni,mesti kau tergelak an?Ahh,kesah pulak aku?Haha.Kau gelakkan aku dekk,aku cubit-II pipi kau.Haha.Sayangg awwokk lah,Wardinaa.Dahh-II,Tu je.

Kbye,