Saturday, 2 June 2012

IMY Bekas Pakwe :')

Hai hai. Okay sekarang baru nak update blog. Haihhh :\ Lama sangat tak update, takde cerita lah. Haha. Sekarangg, hmm. Ade cerita tapi ceritanya ni lah, menyedihkan :') 

Okay kite balik pada Topic atas tu kay. Ape tu? IMY Bekas Pakwe? Ape tu ape tu? Haihhh :\ Ye, saya rindu awak Bekas Pakwe. Saya rindu awak sangat. Nak tahu tak, nak tak? Untuk pengetahuan Bekas Pakwe iaitu awak, saya terlalu sayang awak. Fone ni sunyi gilaaa lah tau lepas saya break dengan awak. Kekadang dari pagi sampai petang langsung takde bunyi. If ade terbunyi fone saya, saya akan cepat cepat tengok, ingatkan awak tapi Maxis. *baling fone* 

Gambar awak? Phewww, jangan dipersoalkan lah awak. Gambar awak semua penuh dekat dalam kotak memori saya, penuh dekat dalam hati saya. Tiap malam gambar awak mesti ada dekat tangan saya, then pagi ibu saya tegur.. Saya malu.. Tapi takpe. Saya buat semua ni untuk awakk. Awak tahu semua tu? Takde kan, so duduk diam diam kay. 

Haritu kite hanggg kan? Ohmaigod. Saya rasa lega sangat dapat tengok muka awak. Dapat tengok awak happy, dapat tengok awak senyum :') Tapi saya? Saya ketawe sana sini tapi awak tak tahu mcm mne hati saya. Saya bagi awak barang yang saya dah janjikan tu, tapi awak takde cakap Terima Kasih. Ouh, takpe. Saya tak kesah semua tu asalkan awak hargai barang tuu. Saya pergi cari kotak untuk awak, pergi cari beg untuk awak, tergesa gesa saya lari untuk complete kan barang tuh.. Tapi, lepas 2 hari, awak text saya awak cakap Thanks untuk barang tu. Walaupun lambat, tapi takpe :) Saya tak kisah sebab awak dah dapat barangg tu. 

Sikap awak? Perangai awak? Heeeeee, jangan cakap lah kan. Kekadang memang sikap and perangai awak menguji kesabaran saya tapi saya tetap akan sabar and sayang awak. Time couple, perangai awak memang sakitkan hati saya. Kan kan? Tapi sebab SAYANG punya pasal, saya sabar. Awak sebenarnya romantik sangat, awak baik, awak caring, sbab ade satu masa tu, awak terlalu bagi perhatian dekat saya and saya mcm tak percaya tu awak. Saya terlalu happy masetu. 

Masa kita couple kan, saya selalu topup RM5. Tapi dalam masa satu hari je dah habis. Sebab selalu call awak. Lama kan? Awak selalu tacing lah, heee. Saya rindu mcm tu. Sekaranggg saya topup RM3 je pun, susah sangat nak habis. Seminngu pun tak habis taw. Hewhew :D Entry ni sebenarnye untuk awak. Saya memang harap awak baca tau. Saya sayang awak. 

Okay sampai sini je entry untuk Bekas Pakwe. Bye :* 
IMY DH

No comments:

Post a Comment